OM complotteert tegen Wilders, maar pleit Gökmen T. vrij?

E.J. Bron

Screenshot_71

(Door: “Hannibal”)

Het OM complotteert. Anders kun je het niet meer noemen, en wie weet is het gebruik van dergelijke woorden een wake-up call? Want het wordt steeds gekker.

Het verhaal achter het Wildersproces-2 wordt steeds gekker, maar er over schrijven in algemene termen lijkt compleet zinloos te worden. RTL doet dat nog steeds – waarvoor hulde – maar eigenlijk is het voor iedereen duidelijk dat het OM en de VVD samen bekokstoofden dat Wilders kalt gestellt moest worden. Opstelten liet het uitvoeren en het ministerie poogt dat steeds krampachtiger af te dekken. Formeel moest het maandag aanstaande opnieuw verder gaan met documenten die het ministerie moest leveren, maar ‘men heeft meer tijd nodig’.

Dat je iets juridisch moet dichttimmeren alvorens uitspraak te doen begrijp ik, maar dat het in deze kwestie vormen heeft aangenomen waarvoor het Nederlands niet langer de juiste woorden bezit wordt een probleem. Elke…

View original post 39 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s