Dictator Erdoğan wil met Syrische vluchtelingen en IS-terroristen Europa destabiliseren

The Balkans Chronicles

Islamofascist Recep Tayyep Erdoğan ons continent, door middel van terreur en islamisering,probeert te ondermijnen en te doen instorten.Koning Abdullah waarschuwde Europa al in 2013, dat “Turkije exporteert met opzet terroristen naar Europa”.Volgens de Jordaanse koning is de Europese vluchtelingencrisis geen toeval:“Het is deel van het Turkse beleid en Turkije wordt daar wel eens voor op de vingers getikt, maar meer niet”.De Jordaanse minister van Buitenlandse Zaken, Nasser Judeh, heeft ook soortgelijke uitspraken gedaan.En door Brussel gewilde EU-lidmaatschap van Turkije, zal die door Erdoğan geplande verovering/islamisering van onze EU-landen onomkeerbaar maken…

“De Turkse leider Recep Tayyep Erdoğan heeft maar één doel en dat is de islamisering van Europa”,schrijft Bulgaarse krant Dnevnik.“Het startpunt daarvoor is de mogelijkheid voor 78 miljoen Turken om visa-vrij door de EU te reizen. De uitbreiding van de moslim- en boven alles de Turkse gemeenschap in Europa is een van de langetermijndoelstellingen van het islamitische bewind in Ankara…

View original post 1.187 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s