De opwarming van de aarde . . .

E.J. Bron

Screenshot_212

(Door: B.J.)

Dit jaar hebben we de warmste zomer ooit. Nog nooit waren de zomers zo warm. Zelfs niet in 1944 of 1977. Weer een record verbroken.  Het kan toch niet anders dan dat de aarde opwarmt? Temperaturen in Spanje van 45 graden of meer en in Amerika zelfs een gemiddeld temperatuurverschil (dag-nacht) van 56,8 graden in Death  Valley. Al Gore verkondigde al dat het ijs op de Noordpool binnen enkele jaren verdwenen zou zijn. Aardopwarming… bestaat dat eigenlijk wel? Dat CO2 probleem? Of is het een verdienmodel om u geld afhandig te maken!?

View original post 311 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s