Demonstratie “Free Tommy Robinson”, Den Haag: OORDEEL NIET, VAN DER GALIËN: JE WAS ER NIET EENS BIJ!

E.J. Bron

Screenshot_151

(Door: Theresa Geissler)

Ik zeg het wel vaker: Sommige dingen moet je meemaken, wil je ze geloven. Dit bijvoorbeeld: Om ongeveer kwart voor acht gisteravond kwam ik thuis, na die middag in Den Haag aanwezig geweest te zijn bij de “Free Tommy Robinson”- demo, georganiseerd door de nog jonge protestbeweging Rechts In Verzet (R.I.V.), in het leven geroepen door ex-Pegida NL- man Hugo Kuipers. Zoals meestal begon ik met na te kijken of er intussen ergens op Internet al berichten over de manifestatie waren geplaatst, en zo ja, wat die er dan over hadden vermeld. Afgaande op de geringe mate aan belangstelling bij de voorgaande twee manifestaties van R. I. V. – de eerste ‘Free Tommy’ demonstratie op 29 mei jl. en de demo tegen de bouw van de mega-moskee in Amsterdam-Noord op 11 maart jl. – wist ik dat het niet veel zou zijn: R. I. V…

View original post 2.079 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s