SAMEN MET ORBÁN TEGEN DE EU…

E.J. Bron

Screenshot_35

(Door: “Henk V.”)

Viktor Orbán is een man met gezond verstand en liefde voor zijn eigen land, volk en cultuur!Politiekcorrect, gepersonifieerd in de organisatie die wij de EU noemen, vindt elke vorm van “ eng nationalisme” walgelijk en BUITENGEWOON ONDEMOCRATISCH.Om met het laatste te beginnen: als het om DEMOCRATISCH genomen besluiten zou gaan over de uitvoering van ingrijpende plannen die de EU zelf heeft bedacht (de nationale parlementen bedachten deze plannen  NIET!), dan zouden die beslist moeten voldoen aan bepaalde criteria! Zij dienen de INSTEMMING te hebben van het electoraat in alle deelstaten en deze bewust gegeven instemming moet vervolgens doorklinken in het Europese Parlement, waar de vertegenwoordigers van de EU-lidstaten zitting hebben. In theorie behoren zij dus het mandaat van de Europese kiezers te hebben.

View original post 1.216 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s