Team Trump vertelt Canadese leider de waarheid: “Er is een speciaal plekje in de hel voor mensen als Trudeau”

E.J. Bron

Screenshot_188

Donald Trump en Justin Trudeau.

(Door: Michael van der Galien)

Toen de G7-landen bekend maakten dat ze samen een verklaring hadden opgesteld leek alles toch nog goed te zijn afgelopen. Het was ongelooflijk, maar blijkbaar had Trump water bij de wijn gedaan of zich achter gesloten deuren vriendelijker opgesteld dan publiekelijk. Donald Trump accepteert het niet dat andere leiders hem een oor proberen aan te naaien.

Nou, er kwam al snel een einde aan die zogenaamde eensgezindheid toen Trump hoorde wat de Canadese leider Justin Trudeau allemaal gezegd had. De Amerikaanse president liet meteen weten dat hij helemaal niet achter diens woorden stond en dat, oh ja, Amerika haar steun voor de verklaring hierbij onmiddellijk introk.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

View original post

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s