Run op fort Europa

E.J. Bron

Screenshot_247

(Door: “bozeoudeman”)

Er is nog nooit zo´n run op Europa geweest als nu dankzij Merkel en haar club breinloze Gutmenschen, die doelbewust onze wereld willen omturnen in het door hen gewenste krankzinnigengesticht, waar zij al fors in zijn geslaagd. Proberen de toekomst te verkennen, betekent dat je bereid moet zijn om akelige zaken onder ogen te zien. Er zijn in de wereld pakweg 100 miljoen mensen op drift. Merkel heeft met haar open deuren beleid iets veroorzaakt wat niet meer, of in ieder geval niet gemakkelijk, te stoppen of terug te draaien zal zijn.

View original post 620 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s