Michael Mannheimer wenst U een Gelukkig Nieuwjaar 2018

E.J. Bron

Screenshot_239

2017 was het jaar van de Ommekeer: Het Duitse verzet zal zegevieren. Zoals in 1848.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

2017: VELE SCHADUWEN. MAAR VOOR DE EERSTE KEER ZIEN WIJ LICHT AAN HET EINDE VAN DE TUNNEL!

Ondanks alle tegenslagen, ondanks de talrijke moorden en fysieke aanvallen van islamitische immigranten op biologische Duitsers, ondanks het feit dat het aantal moorden onder de criminele kanselier en STASI-medewerkster Merkel met zo’n 100% toenam, ondanks de leugen van media en politiek dat de immigratie zou afnemen (in werkelijkheid gaat ze onverminderd en met nog grotere snelheid dóór), ondanks de onbeschaamde leugens van de regering over uitwijzing (bijna geen immigrant werd uitgewezen), ondanks het feit dat zich dankzij de toestroom van islamitische Jihadisten onze meer dan 1000 jaar oude kerstmarkten van een plek van vrede veranderd zijn in een oorlogsgebied en met omvangrijke inzet van de politie moeten worden beschermd, en…

View original post 877 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s