Seks-hooligans van de Hindoekoesj

E.J. Bron

Screenshot_233

Ongeveer negen maal per dag wordt in Duitsland een vrouw seksueel bedreigd, in het nauw gebracht of vernederd door “asielzoekers”. “Mevrouw Merkel . . . het is u gelukt dat ik me zorgen moet maken om mijn kinderen en kleinkinderen!” 

(Door: Eugen Sorg – Vertaling: E.J. Bron)

De seksuele aanvallen op vrouwen door “asielzoekers” nemen toe

Toen de Duitse bondskanselier Angela Merkel twee jaar geleden de grenzen tijdelijk afschafte en een gigantische, ongecontroleerde immigratiegolf veroorzaakte, jubelden de “kwaliteitsmedia”, de meeste politici – “We krijgen mensen cadeau” – en een groot deel van de bevolking. De in treinen en bussen arriverende nieuwkomers werden met applaus, welkomstaffiches en knuffeldieren begroet. Alsof de anderhalf miljoen meest jonge mannen uit archaïsche beschavingen een boyband en de wereld een John-Lennon-song zou zijn.

View original post 569 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s