“Al Gore verbruikt 21 keer meer elektriciteit dan gemiddelde Amerikaan”

E.J. Bron

Screenshot_125

(Door: Alexander Verstraete)

De voormalige Amerikaanse vicepresident Al Gore verbruikt minstens 21 keer meer elektriciteit dan de gemiddelde Amerikaan. Dat zegt een conservatieve denktank op basis van zijn elektriciteitsfacturen. Het nieuws komt enkele dagen voor de release van zijn nieuwe klimaatfilm “An inconvenient sequel”.

Hij is een van de grootste voortrekkers van de strijd tegen de opwarming van het klimaat in de VS: Al Gore, vicepresident onder president Bill Clinton van 1993 tot 2001. Een studie van het National Center for Public Policy Research brengt zijn imago nu een flinke deuk toe. Volgens de conservatieve denktank verbruikt Gore liefst 21 keer meer elektriciteit dan een gemiddelde Amerikaan in zijn huis in Nashville.

Lees verder>>>
De Redactie.be

View original post

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s