Column Jan Roos: Klimaatsprookje

E.J. Bron

Screenshot_110

(Door: Jan Roos)

Er zijn van die onderwerpen waar je van weet dat links gaat schuimbekken. Maar het onderwerp waar je ze echt helemaal ziedend mee kan maken is hun ongelijk aantonen inzake de voor hen heilige klimaatproblematiek.

Op een of andere manier heeft links het monopolie op het klimaat geclaimd en verdedigen dit op de bekende “progressieve” manier: hysterisch krijsend. Iedereen die een vraagteken plaatst bij de door hen geschetste ondergang van de opwarmende aarde is direct verschrikkelijk dom, heel erg gek of een combinatie daarvan. Terwijl het klimaat niet eens bestaat.

Ik heb een aantal gesprekken gevoerd met zogenaamde klimaatsceptici, mensen die wetenschappelijk aantonen dat alle onheilspellende voorspellingen van de klimaat-alarmisten gewoonweg niet kloppen. We hebben het hier niet over mafketels die in allerlei complottheorieën geloven, hun kinderen niet inenten en naar binnen halen als ze chemtrails in de lucht zien hangen. Dit zijn gerenommeerde wetenschappers die…

View original post 18 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s