Italiaanse maffia verklaart migranten de oorlog

E.J. Bron

Screenshot_82

Linkse partijen en demonstranten blijven ijveren voor volledig open grenzen en willen tientallen miljoenen Afrikanen naar Europa halen, wat de totale instorting van ons werelddeel zal veroorzaken.

 (Door: “Xander”)

Slechts 8% migranten in Turijn geregistreerd – Sicilië overspoeld door criminele Afrikaanse migranten-bendes – Burgemeester Palermo: Dit is geen Europese stad meer, maar Beiroet – Migrantencrisis Zweden: 76% loog over leeftijd, 98% is man

Op Sicilië is te zien wat heel Europa en ook Nederland te wachten staat als de grenzen open blijven voor de verwachte – en door links en Brussel gewilde – komst van tientallen miljoenen migranten uit Afrika. Het ooit zo populaire vakantie-eiland vervalt door de komst van deze migranten, waarvan er velen zich verenigen in criminele bendes, steeds sneller in chaos en anarchie, zó erg, dat de burgemeester van Palermo zijn stad inmiddels vergelijkt met Beiroet, en de maffia de migranten zelfs de oorlog heeft verklaard.

Werkelijke…

View original post 76 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s