VRIJHEID

E.J. Bron

Screenshot_163

(Door: “jowitteroos”)

Terwijl onze huidige ‘vrijheid’ Wildersvervolgt voor woorden, hem schuldig acht maar geen straf oplegt en Raffie Chohan wordt vervolgd en op 16 juni 2017 haar Hoger beroep tegemoet treedt, vraagt menig Nederlander zich af tijdens de ‘gemoederen’ rond 4 en 5 mei welke ‘vrijheid‘ wij nog herdenken. De Nederlandse? Of de Europese! De laatste lijkt steeds meer voor de hand te liggen, geziende spagatendie gelegd worden tijdens onze Nationale Dodenherdenking. Het Nationale lijkt er vanaf te glijden, we worden meegezogen naar een Europesefictieve ‘grens’.

View original post 602 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s