Raffie Chohan In Hoger Beroep

Op 11 oktober 2015 hield ik een voordracht op de demonstratie voor PEGIDA Nederland in Utrecht. Het OM heeft me vervolgd voor enkele uitspraken die ik daar gedaan heb. In oktober 2016 heeft de rechtbank in Utrecht me veroordeeld tot een boete van 800 euro, waarvan de helft voorwaardelijk. Ik ga daartegen in beroep. Het is een principezaak; ik vecht voor de vrijheid van meningsuiting, en dat gaat iedereen in Nederland aan. Het is niet alleen een boete, maar een spreekverbod dat je opgelegd wordt voor de komende 2 jaar. Betalen van de boete betekent eigenlijk dat je “schuld” bekent en volgens mij ben ik niet schuldig.

Raffie Chohan

Doneren doe je middels deze link 

Wat de media er over schrijft

Wat hieraan vooraf ging:

BAM! DEMONSTRANTE IN NEDERLAND VOOR RECHTER WEGENS ISLAMKRITIEK

Door Joost Niemöller

Bij Raffie Chohan werd vandaag een…

View original post 217 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s