Sluipende Jihad verovert West-Europa

E.J. Bron

screenshot_109

(Door: “Balkanske priče”)

De islam heeft ons de oorlog verklaard. Niet vandaag of gisteren, maar reeds 1400 jaar geleden. Vanaf de 7e eeuw hebben er islamitische veroveringsgolven plaatsgevonden, gericht op Afrika, Azië en Europa. Dat waren expansieoorlogen, die vanuit het Arabisch schiereiland gevoerd werden ter vervulling van de islamitische plicht tot Jihad. Anders dan in de 8e en in de 17e eeuw wil de Jihad Europa dit keer niet veroveren met het kromzwaard, maar deze keer gebruiken moslims het voorbeeld van Al-Hijra – de emigratie van Mohammed en zijn volgelingen naar de stad Medina – als het model voor de vestiging van de islamitische heerschappij over Europa. De Jihad (in het Arabisch betekent dit: “Strijd op Allah´s weg”) wordt niet alleen op louter gewelddadige wijze opgelegd. Maar ook sluimerend op cultureel gebied. Daarin staat in detail uitgelegd hoe “islamisten” het Westen op de knieën willen dwingen…

View original post 33 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s