VIDEO: Dewsbury, een moslimstad in Engeland

E.J. Bron

Groot-Brittannië is verloren! Bijna alle steden in Engeland worden overstroomd met fanatieke moslims die de controle over de straten overnemen. Het lijkt erop dat alle Engelsen gecastreerd zijn, dus er is niemand om op te staan om vrouwen, kinderen en het land te verdedigen. Ik zie geen enkele Britse burger . . . Net of het letterlijk vol zit met tulbanden en islamitische terroristen. Het is een invasie! Ik ben bang voor mijn kinderen. We worden overrompeld. Er staan rare dingen te gebeuren. De vraag is alleen wanneer.

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Thoth”

View original post

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s