Doel is de invoering van de sharia in Duitsland: Moslimbroederschap breidt zich steeds meer uit in Sachsen

E.J. Bron

screenshot_119

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De islam hoort bij Duitsland. Steeds opnieuw benadrukken talrijke Duitse politici deze uitspraak. Dus horen dan ook alle problemen die de islam met zich meebrengt en de sharia daar bij. Toen de mensen in Dresden de straat opgingen en nog steeds gaan om tegen de islamisering van het Avondland te demonstreren, heeft men hen uitgescholden voor “Nazi´s”, “tuig” en “vreemdelingenhaters”, die het ressentiment tegen moslims aanwakkeren. De schreeuw van verontwaardiging van de politici en de media schalde door Duitsland. Samen zongen ze in koor: een islamisering van Duitsland vindt niet plaats, in de grondwet wordt de vrijheid van religie gegarandeerd. Nu waarschuwt de binnenlandse veiligheidsdienst voor de activiteiten van de Moslimbroederschap, die de sharia in Duitsland wil vestigen.

politikstube

View original post 238 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s