Laat u niet in de maling nemen

E.J. Bron

screen-shot-2017-02-01-at-13-30-18-1132x670

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Door: H. Numan)

Op dit moment gaat extreem en iets minder extreem links compleet los van de wereld tegen Trump en dus ook tegen Wilders. De ophef over Trump, ach. Dat is hetzelfde als urineren in een donker pak. Geeft je een warm gevoel, en niemand die het merkt. Trump heeft net als Wilders tegen alles en iedereen in het presidentschap verworven. Sterker nog, zijn eigen Republikeinse Partij heeft hem waar ze dat kon beentje gelicht. Wilders heeft daar in ieder geval geen last van. Dus zal Trump zich iets aantrekken van een minuscuul protest ergens aan de rand van de Noordzee? Natuurlijk niet. Maar toch even wat zaken waar u over moet nadenken.

View original post 1.113 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s