Trump voorspelt: meer landen gaan EU verlaten

E.J. Bron

screenshot_33

(Door: Emile Kossen)

In een zeldzaam interview met Europese media praat de volgende Amerikaanse president Donald Trump uitvoerig over de staat van Europa. Van Merkel moet hij niets hebben, terwijl hij Brexit bestempelt als ‘iets geweldigs’.

Meestal houdt Trump het bij tweeten, maar voor de Europese publicaties The Times of London en het Duitse BILD maakte Trump een uitzondering en liet hij zich uitgebreid interviewen. Het hardst oordeelde hij over de Duitse bondskanselier Angela Merkel, die volgens hem ‘een catastrofale vergissing’ maakte door de deuren open te zetten voor miljoenen vluchtelingen.

Lees verder>>>
elsevier

View original post

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s