Dringende waarschuwing voor de Evangelische kerk

E.J. Bron

screenshot_59

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Evangelische bisschop Prof. Dr. Bedford-Strohm (foto) ontroerd door islamitische gebedsoproep. “Ik heb zelf reeds ervaren hoe ontroerend en verrijkend het kan zijn als men zich door de oproep der Muezzins in hun Godsdienst mee naar binnen laat nemen.” Bedford-Strohm: Argeloze of Antichrist in predikantengewaad? Dat Bedford-Strohm “ontroerd” is door de islamitische oproep tot gebed en deze “verrijkend” vindt, is zo ongeveer hetzelfde als wanneer de officiële vertegenwoordiger van de Duitse Joden in het Derde Rijk verkondigd zou hebben dat hij zich “ontroerd”en “verrijkt” gevoeld zou hebben door de rassenwetten van de nazi’s. Of Bedford-Strohm ook ontroerd is door de 2000 bevelen van Allah en Mohammed aan moslims om christenen en andere “ongelovigen” te doden, waar en wanneer ze hen ook in handen zouden vallen, daarover liet de bisschop zich niet uit.

View original post 227 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s