De val van het mediakartel

E.J. Bron

screenshot_50

(Door: “D.G. Neree”)

Vaak worden historische gebeurtenissen pas achteraf als zodanig aangemerkt en herkend, maar als we nu stilstaan en om ons heen kijken, dan zien we dat we midden in een enorme omwenteling staan en dat de wind die ons om de oren waait wel eens zou kunnen aanwakkeren tot een zware storm. Eén van de historische gebeurtenissen die zich in rap tempo voltrekken, is de ineenstorting van de gevestigde “kwaliteits”media, die een spreekbuis zijn geworden van de zittende macht. Ze zijn in dienst gaan staan van de leugen en dat wordt hun val. Ze worden terwijl ik dit schrijf door het internet vernietigd.

View original post 523 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s