Poetin ziet af van uitzetting Amerikanen

E.J. Bron

screenshot_148

De Russische president Poetin ziet af van de uitzetting van 35 Amerikaanse diplomaten. Minister Lavrov van Buitenlandse Zaken wilde hen uitwijzen als reactie op het Amerikaanse besluit om 35 Russische diplomaten het land uit te sturen, maar Poetin ziet daarvan af.

De president wil afwachten wat de nieuwe Amerikaanse president Trump gaat doen. Tot die op 20 januari is beëdigd, wordt er niemand uitgezet, zegt Poetin. Hij voegt eraan toe dat hij het jammer vindt dat president Obama zijn ambtstermijn “op deze manier” afsluit.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
nos

View original post

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s