Hooligans komen op Oudjaar naar Antwerpen “om terroristen tegen te houden”

E.J. Bron

screenshot_115

Hooligans uit België, Nederland en Duitsland willen op Oudjaar naar Antwerpen afzakken om de stad te beschermen tegen een terroristische aanslag. Ze beweren onderlinge rivaliteit even aan de kant te willen schuiven voor het grotere goed. “We komen naar Antwerpen om te feesten en om een oogje in het zeil te houden. Als er iets zou gebeuren, dan kunnen wij meteen ingrijpen”, vertelt hooligan Bernd De Herdt aan Gazet van Antwerpen.

Beerschot-hooligan Bernd De Herdt heeft een apart project op poten gezet. In de Facebook-groep ‘Hools Against Terrorism’ roept hij mede-hooligans op om op 31 december naar Antwerpen af te zakken om de stad te beschermen tegen terroristen. Hun onderlinge rivaliteit zetten ze daarbij even aan de kant.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
hln-be

View original post

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s