Vragen over Berlijn-tweet Pegida-oprichter

E.J. Bron

screenshot_68

BERLIJN – In Duitsland is verwarring ontstaan over een tweet van Pegida-medeoprichter Lutz Bachmann (foto). Twee uur na de aanslag wist hij al te melden dat de dader een Tunesische moslim was. De politie ontkent echter dat ze toen de papieren van Anis Amri al gevonden hadden.

De aanslag vond kort na acht uur maandagavond plaats. Om 22.16 plaatste Bachmann zijn tweet: „Interne info van de Berlijnse politie: dader Tunesische moslim.” Op dat moment was net de eerste verdachte, een Pakistaan opgepakt.

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
de-telegraaf

View original post

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s