Moslimvader wil kerstspel verbieden

E.J. Bron

screenshot_73

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Een moslimvader wil het kerstspel in een groep 3 van een basisschool in Noord-Duitsland laten verbieden. Met de ongeloofwaardige motivering dat Duitsland een seculiere staat zou zijn en dat daarom het opvoeren van het kerstspel een “ontoelaatbare missionering” zou zijn. De lerares wendde zich tot de Evangelische Kerk via de Norddeutsche Rundfunk (NDR), die gelukkig niet toegaf aan de brutaal eisende moslim, maar de christelijke signatuur van Duitsland benadrukte. De NDR heeft de vraag van de lerares beantwoord en ook gepubliceerd.

pi-news

View original post 454 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s