Geert Wilders: ”Islam is oorlog, geweld, jihad, sharia. Waarom importeren we dat?”

E.J. Bron

screenshot_5

(Door: “Balkanske priče”)

Volgens Wilders wordt het tijd om intolerant te worden tegen de intoleranten. Wat Wilders betreft, betekent dit dat de grenzen in Nederland dichtgaan en er werk gemaakt moet worden van de de-islamisering van Nederland om de Nederlandse cultuur te beschermen. Wilders sluit niet uit dat er wat hem betreft in Nederland een verbod op de islam zal komen. “Misschien komt dat er ooit nog wel van. Islam is een totalitaire ideologie, die tirannieke macht over niet-moslims wil krijgen. Islam beveelt zijn volgelingen om alle landen te onderwerpen aan de islamitische sharia wet, desnoods door gebruik van geweld en terreur. Als we hen niet stoppen, wacht ons een catastrofe. We zullen worden gekoloniseerd en geïslamiseerd. We zullen ophouden te bestaan” . . .

Lees verder>>>
balkans-chronicles

View original post

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s