Kijk a.u.b. uit heer Wilders!

E.J. Bron

screenshot_167

(Door: ”Landerdoek”)

1. Frans Ferdinand uit Oostenrijk (1914); denkt dat hij lekker in een cabrio door de stad kan toeren, totdat een kogel hem van gedachten verandert, terwijl net op dezelfde dag een bom tegen zijn auto werd gegooid. Als hij voorzichtig was geweest, hadden er wellicht geen Eerste en Tweede Wereldoorlog plaatsgevonden.

2. Gandhi uit India (1948); loopt weer van dorp tot dorp in een laken, zonder schoenen, en heeft niet eens een bankrekening, maar ook geen enkele bescherming, niet eens een waterpistool, als hij door duizenden mensen omsingeld wordt, totdat hij een knal hoort.

View original post 261 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s