Minder, minder, MINDER PvdA

E.J. Bron

screenshot_173

Bij 2e lijsttrekkersdebat #PvdA wordt zaal opgezweept door Hind Hakki die met NLse en Marokkaanse vlag zwaait.

(Door: Cornelis IJzerdraat)

Ondertussen, bij het lijsttrekkersdebat van de Partij van de Noord-Afrikanen PvdA, laat men nog even precies zien wáár de prioriteit ligt van de partij die ooit opkwam voor de belangen van De Gewone Werkman, De Arbeider In De Straat en de Noeste Werker Die Nederland Met Zijn Blote Knoesten Weer Opbouwde. Niet in de havens van Rotterdam, Amsterdam, Den Helder of Delfzijl. Niet bij de autofabrieken in Born of de vissers in Terneuzen. Niet bij de bouwvakkers, de stratenleggers, de machinebankwerkers, de fietsenmakers, steigerbouwers, isoleerders of überhaupt welke hardwerkende Nederlandse burger dan ook.

View original post 75 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s