AfD-Brandenburg: Met onmiddellijke ingang IEDERE woensdag een “Merkel moet weg!”-demonstratie in Berlijn

E.J. Bron

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Mijn naam is Franz Wiese en ik ben deelstaatparlementariër van de AfD in Brandenburg. Ik nodig u uit om samen met mij en mijn medestrijders met onmiddellijke ingang iedere woensdag mee te doen aan de “Merkel moet weg!”-demonstratie. Vanaf nu maken we iedere woensdag een wandeling door het centrum van Berlijn om met een zwijgend protest te eindigen voor de bondskanselarij.

View original post 158 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s