Paul Weston: De oorlogszuchtige genocide van de linksen tegen Duitsland

E.J. Bron

screenshot_142

(Door: Paul Weston – Vertaling: E.J. Bron)

Angela Merkel is een islamitische “Blitzkrieg” tegen het “Vaterland” gestart. Haar stormtroepen met volle baarden vallen het land binnen, vervuld van haat tegen Joden en tegen al diegenen die niet geloven dat hun religie de grootste is en dat zij alleen recht hebben op superieure hegemonie. Weldra zullen ze aangekomen zijn in de buitenwijken van Berlijn, verkrachtend en moordend, terwijl zij hun genadeloze opmars op de Rijksdag richten, in de bedoeling om datgene te bevorderen wat ooit “Lebensraum” genoemd werd, maar wat nu het kalifaat wordt genoemd.

pi-news

View original post 1.339 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s