Trump: Klimaatscepticus machtigste man op aarde

E.J. Bron

screenshot_119

(Door: Jan Jacobs)

Met Donald Trump een klimaatscepticus in het Witte Huis. Of toch een klimaat-realist?

Het establishment haat Trump en dus ook zijn kiezers. Het is immers een directe bedreiging voor hun voortbestaan. Meer en verder moet niet achter de haat worden gezocht. De elite was klaar om de ganse wereldeconomie te veranderen en om het hele economische en kapitalistische systeem op de schop te nemen. Dat is geen samenzwering, maar bewuste politieke en ideologische strategie. Met Trump valt dit allemaal in elkaar als een kaartenhuis. Het klimaatverhaal was hun paard van Troje, maar het paard bleek al leeg toen de strijd nog moest beginnen. De bevolking is net op tijd wakker geworden. De machtigste man op aarde is een klimaatscepticus en zijn minister Myron Ebell zal zijn beleid uitvoeren.

Lees verder>>>
(h/t “Fubar”)

View original post

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s