Premier Wilders is nu een serieuze optie

E.J. Bron

screenshot_167

(Door: Joost Niemöller)

Wie een beetje teruggaat in de tijd ziet dat in de media niemand geloofde in de kansen van Trump, en we weten dat de peilingen ook allemaal af koersten op een overwinning van Clinton. De vraag was alleen nog hoe groot die overwinning zou zijn. Dat was niet alleen zo in de Amerikaanse media, ook in de Nederlandse. In Nederlandse talkshows worden überhaupt geen deskundigen uitgenodigd die Trump serieus nemen. Er was alleen maar diezelfde hautaine, lacherige toon.

Dat wijst op maar één ding; de mediakaste is volkomen los gezongen van het volk. De media zijn dus kennelijk ook niet in staat om het volk voldoende te beïnvloeden. Mensen, gewone mensen, kijken naar de realiteit van hun eigen leven. Ze zien dat hun toekomst, en die van hun kinderen, er somber uitziet. Ze zien dat ze steeds minder te zeggen hebben. Ze zien de holle praatjes van…

View original post 10 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s