Weigert u als goed geïnformeerd mens uw kind het bezoek aan de moskee, dan wordt u een boete opgelegd

E.J. Bron

screenshot_90

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

De staat maakt u, als ouder, onmondig als u niet vrij mag beslissen,wat uw kind wèl en níet moet doen. De school is de eerste weg om uw kind zodanig te indoctrineren dat het tenslotte alleen nog maar datgene denkt wat de heersende klasse wil. U zelf heeft nog slechts beperkt de mogelijkheid om uw kind zó op het leven voor te bereiden dat het zelfstandig en zonder welke vorming door de heersers dan ook een zo vrij mogelijk leven kan leiden. Geesteszieke machthebbers beslissen wat uw kind zal leren, hoe het deze wereld zal zien en hoe het later ooit zal denken, voelen en handelen. Daarom is de school het eerste machtsinstrument waar uw kind zich naar te schikken heeft. Zij neemt de ouders, door middel van de desbetreffende vormende leerstof hun eigen wereldbeschouwingen af en vormt de kinderen zoals de…

View original post 647 woorden meer

Standaard

Een gedachte over “Weigert u als goed geïnformeerd mens uw kind het bezoek aan de moskee, dan wordt u een boete opgelegd

  1. Nederland heeft het kwaad van de islam binnengehaald en nu verspreid het zich meer en meer. De overheid is in belangrijke mate hier schuldig aan, maar wij als kiezer hebben ook grote fouten gemaakt.

    Het is nog niet te laat om het kwaad, dat de islam vertegenwoordigd te stoppen, maar ruimte voor lui achterover zitten in de gedachte dat het allemaal wel mee zal vallen, is er niet meer.

    Het is nu echt tijd voor de noodrem. Anders zal onze toekomst er uit zien als de beelden die u uit het midden-oosten ziet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s