München bouwt muur tegen “vluchtelingen” (+ video!)

E.J. Bron

screenshot_91

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Het stadsdeel Neuperlach in München moet rijk worden. Rijk aan dringend benodigde talenten. Dat klinkt als een sprookje, en dat is het ook. Neuperlach wordt gedwongen verblijd met eerst 160 minderjarige onbegeleide “vluchtelingen”. De buurtbewoners van de plaats van de verrijking hebben een klacht ingediend tegen het geplande onderkomen. Als compromis kwam er een 4 meter hoge en 100 meter lange “muur tegen geluidshinder” uit. In werkelijkheid gaat het echter uiteraard veel minder om lawaai dan om een in ieder geval bedrieglijk gevoel van veiligheid. 160 cultuur- en empathie-loze jongeren beangstigen volledig terecht de buurtbewoners. Ook omdat er genoeg ervaringen met deze talentengroep bestaan.

pi-news

View original post 263 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s