Aanslag op Trump zeer reëel. Denk aan Qatar.

E.J. Bron

screenshot_80

(Door: Joost Niemöller)

Er was niet zo heel veel aandacht voor, maar het was zeer zichtbaar in de media: In no timestonden er gisteren zwaar bewapende soldaten in de zaal, toen er paniek was over een mogelijke aanslag op Trump. Dan heb ik het over soldaten in vol gevechtstenue, met (semi)automatische geweren en helmen. Zeer gespannen keken ze om zich heen, midden tussen de mensenmassa, klaar om te schieten.

Natuurlijk zijn er bij verkiezingsbijeenkomsten als deze speciale bewakers aanwezig; de eigen beveiligers van Trump, agenten. Maar zwaar bewapende soldaten die onmiddellijk naar voren sprongen en zich dus kennelijk vlak achter of onder het podium bevonden? Dat wijst op iets anders. Het Amerikaanse staatsapparaat moet serieuze aanwijzingen hebben voor een aanslag op Trump.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
joost-niemoller

View original post

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s