Stille verovering van Europa door de ISLAM

The Balkans Chronicles

http://www.barenakedislam.com/wp-content/uploads/2015/07/Sharia-For-The-Netherlands-e1436211123744.jpgOmdat religies overal ter wereld voorkomen, moet de Islam behalve het westen de hele wereld overheersen, wat volledige controle inhoudt over alle aspecten van de maatschappij door de sjaria; zonder onderscheid tussen moskee en staat, tussen godsdienst en burgerlijke vrijheden.En als er delen van de aarde zijn waar men niet volgens de islamitische wet leeft, dan heeft de moslim de plicht te helpen deze gebieden onder islamitische controle te krijgen.De uitbreiding van de Islam, gebeurde bijna uitsluitend door oorlogen, moord,terreur en migratie.Vandaag de dag wordt de jihad niet meer gevoerd door staten met legers. Dat zou ook niet kunnen. Zodra een islamitische overheid openlijk een oorlog tegen het Westen zou beginnen, zou zij door westerse legers worden vernietigd. De tactiek van de jihad is dan ook gewijzigd…

Wat de islam niet gelukt is bij Poitiers in AD 732 en in AD 1683 bij Wenen, lijkt nu langzaam maar zeker te…

View original post 1.127 woorden meer

Advertenties
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s