Laatste woord van Raffie Chohan bij de rechtszaak in Utrecht op 28-09-2016

E.J. Bron

screenshot_11

Raffie Chohan

(Door: Raffie Chohan)

Dank u edelachtbare dat u mij in de gelegenheid stelt om mijn laatste woord te houden. Vandaag woensdag 28 september, sta ik hier in Utrecht voor 3 rechters. In alle eerlijkheid kan ik zeggen dat dit zeer ingrijpend is, en het is voor mij de eerste keer dat ik überhaupt voor de rechter sta. Naar mijn gevoel heb ik ook niks verkeerds gedaan, en alleen mijn kennis proberen te delen met mensen die luisterden op een demonstratie. De vrijheid van meningsuiting staat op het spel. Een ieder die mijn pittige mening naleest, kan alleen concluderen dat ik mijn mening uit. Bij mijn speech is de tekst uit zijn verband gerukt. Ik geef  voorbeelden van gedrag van mensen die de islam aanhangen.

View original post 535 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s