Rusland is geen bedreiging voor Europa, maar de islam wel!

E.J. Bron

screenshot_3

(Door: “Balkanske priče”)

Rusland en Poetin worden als onze vijanden afgeschilderd. President Poetin en tal van andere hoge Russische officials benadrukken al jaren het liefst een vreedzame en vruchtbare samenwerking met Europa aan te gaan en samen het voormalige Oostblok op te bouwen, wat voor alle partijen zeer lucratief zou zijn. Die oproepen waren echter preken voor de doven, want Rusland zou en moest nu eenmaal weer de vijand worden, zo had de elite in Washington en Brussel besloten. Rusland wilde ook lid worden van de EU, maar dit werd geweigerd door de VS en Duitsland. Rusland werd niet als EU-lid geaccepteerd, want zonder Rusland heeft Duitsland overwicht in de EU. Als Rusland was aanvaard, zouden niet alleen de Duitsers hun invloed en dominantie hebben verloren, maar ook de VS. Het is absoluut duidelijk; de VS en Duitsland willen Rusland laten terugkeren naar de vazalstaten-status van de jaren 1990…

View original post 7 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s