Nieuwe CNN-peiling: Trump haalt Clinton in

E.J. Bron

 

(Vertaling: E.J. Bron)

“Bad news” voor de leugenpers: negen weken voor de met spanning verwachte Amerikaanse verkiezingen heeft de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, die door de media graag als “racist”, in ieder geval als “rechts-populistisch” wordt zwartgemaakt, zijn linkse rivaal Hillary Clinton in een nieuwe peiling ingehaald. In  een dinsdag gepubliceerde peiling van de zender CNN en het opinieonderzoeksinstituut ORC was 45%van de geënquêteerden voor Trump, terwijl 43% de voorkeur gaf aan Clinton.

View original post 71 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s