Trump´s migratieplan: ‘Alle illegalen riskeren directe deportatie’

E.J. Bron

Screenshot_4

(Door: Bauke Schram)

Op het moment dat Donald Trump aan Amerika moest laten zien dat hij een serieuze presidentskandidaat is, gaf hij zijn langverwachte immigratiespeech in Phoenix, Arizona. Zijn belangrijkste boodschap: alle illegale migranten kunnen worden gedeporteerd, en de screening van ‘nieuwe burgers’ wordt een stuk strenger.

Trump vertelde een opgewonden menigte woensdagavond (lokale tijd) dat zijn immigratieplan juist bescherming zal bieden aan legale migranten. Hij haalde ook flink uit naar de beleidsvoorstellen van zijn Democratische rivaal Hillary Clinton: ‘Haar plannen zullen ons land vernietigen’. Na een aantal crisisweken van de Trump-campagne, wist de vastgoedmagnaat zijn achterban terug te winnen met een duidelijke speech waarin hij zijn controversiële plannen uitzette.

Lees verder>>>
Elsevier

View original post

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s