Duitsers beginnen geld van rekeningen te halen en in kluisjes te stoppen

E.J. Bron

Screenshot_19

(Door: “Xander”)

Wereldwijde crash nadert: Koreaanse mega containerrederij Hanjin failliet – Deutsche Bank kan klanten hun fysieke goud niet leveren – Politieke chaos in Spanje – China worstelt met teruglopende groei – Braziliaanse economie compleet ingestort

Gisteren ging er een nieuwe schok door de wereldeconomie, toen het Zuid-Koreaanse Hanjin Shipping, de 7e containerrederij ter wereld en de grootste van het land, uitstel van betaling aanvroeg, waarop diens mega containerschepen in Chinese, Amerikaanse en Spaanse havens de toegang werd geweigerd. Analisten vermoeden dat het bankroet van Hanjin de Zuid-Koreaanse export naar onder andere Europa mogelijk maandenlang zal verstoren. Ook in economische kampioenen China en Duitsland zijn rode waarschuwingssignalen te zien van de naderende, lang gevreesde grote crash.

Lees verder>>>
(h/t “joopklepzeiker”)
ksander nieuws

View original post

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s