Openlijke zelfcensuur van de pers

E.J. Bron

Screenshot_43

(Door: Wim van Schaik)

Toen gebeurde er wat we al lang zagen aankomen: de ene aanslag na de andere. Zo’n honderd doden en – blijft altijd wat onderbelicht – heel veel gewonden en verminkten, om nog maar te zwijgen van het onnoemelijke leed dat velen hun hele leven moeten meedragen. Tel daarbij de dagelijkse ‘reguliere’ berovingen, aanrandingen, vernielingen en intimidaties door lieden die een andere kijk op vrouwen, bezit en omgangsvormen hebben op en je vraagt je af of de staat zijn burgers nog wel kan beschermen.

View original post 676 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s