Slechts Chinezen? Waarom Merkel zwijgt over Würzburg

Merkel geeft nergens meer om!

E.J. Bron

Screenshot_132

(Door: “Martin” – Vertaling: E.J. Bron)

De slachtoffers in Würzburg waren Chinese toeristen, onze gasten dus. Dat we in het huidige, gekleurd gemaakte Duitsland onze gasten niet meer kunnen beschermen, is beschamend. Maar dat het wijf aan de top van de staat het bovendien nog verrekt om ook maar één woord van spijt, één woord van medelijden aan de verminkten te besteden, is erbarmelijk. Des te erbarmelijker, omdat dit wijf nog maar enkele dagen geleden heeft ge  de gastvrijheid van de Chinezen heeft genoten. Of zwijgt ze juist , omdat de slachtoffers in haar ogen “slechts” Chinezen zijn?

View original post 576 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s