EEN NIEUWE WERELDORDE

E.J. Bron

Screenshot_48

(Door: “Driek”)

Wij stevenen af op een nieuwe wereldorde waarin regeringsleiders liegen en bedriegen en waarin hooggeplaatste personen de handen schudden van onwaardige lieden. In den zomer van 2016 is het met bloed vermengde zaad ontkiemd dat de veertien honderdjarige dwangburcht der mohammedanen uit zijn ruïnes doet herrijzen. En den oorlogstrommels voor deze herrijzenis worden alreeds geroerd. Als domme kinderen uit een achterbuurt lopen onze regeringsleiders mee in het trom roffelende onheilsregiment dat ons den oorlog heeft verklaard. Zij popelen om den aartsvijand te omarmen en ons schone vaderland voor een grijpstuiver te verpatsen aan een zooi schurken en moordenaars. Nimmer hebben domheid en misleiding van het volk zo hoogtij gevierd. Moge de tijd komen dat dien lieden hun gerechte straf niet ontgaan.

View original post 251 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s