Zwart en links creëren chaos in VS; VN-pantservoertuigen gesignaleerd

E.J. Bron

Screenshot_103

Statistische feiten die tegenwoordig ook al ‘racistisch’ schijnen te zijn: De zwarten in Amerika vormen slechts 13% van de bevolking, maar zijn verantwoordelijk voor 50% van alle moorden en 65% van alle misdaden.

(Door: “Xander”)

‘Vergeten’ door de media: Alton Sterling was gevaarlijke crimineel met lang strafblad, en greep tijdens arrestatie naar illegaal vuurwapen.

De signalen dat de regering Obama inderdaad probeert een Amerikaanse rassen- of zelfs burgeroorlog te ontketenen, zodat de verkiezingen kunnen worden geannuleerd en de president voor onbepaalde tijd aan de macht kan blijven, worden almaar sterker. In tal van Amerikaanse steden zorgen radicale zwarte en linkse activisten met agressieve en gewelddadige protesten voor chaos, nadat opnieuw enkele zwarten door politiekogels om het leven kwamen. ‘Je kunt in Amerika niet eens meer een pistool op een agent richten zonder neergeschoten te worden.’

De meeste westerse en ook Nederlandse massamedia (NUNOS) verzwijgen in…

View original post 31 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s