Politie Düsseldorf: Steeds meer seksaanvallen op kinderen

DIT IS MEER DAN WALGELIJK !!

E.J. Bron

Screenshot_42

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Wat wij al maandenlang, gebaseerd op de realiteit, voorspellen, wordt nu door een al midden juni rondgestuurde interne mail van de politie van Düsseldorf bevestigd, die in het bezit is van “BILD”. Daarin beschrijft een voor seksuele delicten verantwoordelijke agent een “enorme toename” van verkrachtingen en seksueel misbruik van kinderen in zwembaden door “grotendeels immigranten”. Er staat o.a. letterlijk in de mail: “Het KK 12 stelde een enorme stijging van het aantal seksuele delicten vast. Vooral de delicten verkrachting en seksueel misbruik van kinderen in zwembaden leggen hier gewicht in de schaal.” Omdat de daden bijna uitsluitend in groepen begaan zouden worden, zou de opheldering bijzonder moeilijk zijn.

View original post 349 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s