Raffie Chohan van de Dutch Defense League wil even laten weten hoe ze ertoe gekomen is om Pegida Nederland te verlaten

Jammer dat het zo moet gaan. Ik wil wel graag dicht bij mezelf blijven.

E.J. Bron

Screenshot_76

(Door: Raffie Chohan)

Dit lijkt me heel normaal voor mijn vrienden, die weten dat ik nooit over één nacht ijs ga. Na mijn eerste speech op 11 oktober 2015  in Utrecht werd er een onderzoek ingesteld door het OM. Nu is het een strafrechtelijke vervolging. En ik wacht op mijn dagvaarding. In het begin dacht ik dat Edwin Wagensveld (voorman Pegida-Nederland) mij daardoor ook uit de media hield om mij te beschermen.

View original post 347 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s