SATIRE: Strand Scheveningen uitsluitend voor “asielzoekers”

DIS IS SATIRE, maar het zou zo maar kunnen. Wij passen ons al zoveel aan!

E.J. Bron

Screenshot_34

Het gemeentebestuur van Den Haag overweegt om het strand van Scheveningen in de zomermaanden van maandag tot en met vrijdag uitsluitend open te stellen voor “asielzoekers”. Daarmee komt de gemeente tegemoet aan de wens van “vluchtelingen” om aan het strand niet geconfronteerd te worden met deels blote lichamen van Nederlanders.

Harry Toetes, woordvoerder van de gemeente: “Het Platform Zomerdagbesteding van vluchtelingenwerk heeft het verzoek bij ons ingediend. Vluchtelingen willen om religieuze redenen geen blote buiken en benen zien. Zeker topless dames zijn natuurlijk een directe aanval op hun geloof en als gastvrije gemeente accepteren wij dat absoluut niet. Vandaar dat het strand in juli en augustus alleen bestemd is voor asielzoekers, die er in de boerkini kunnen zonnen en zwemmen.”

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)

View original post

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s