“Het spijt me dat ik me niet goed heb voorbereid op je verkrachting”

Dit is Duitsland. Ook in Nederland mag je geen eigen rechter spelen. Wat te doen? Moet je je overgeven? Een 15-jarige Moslim kan je geen *MORAAL* bijbrengen. Ik zou me met alles wat ik ter beschikking had, desnoods keukenmes of schaar verdedigen. Wel met gevolg dat ik dan zou worden vervolgd, want de rechter zou zeggen: IN HUN GEMEENSCHAP IS *VERKRACHTING* NORMAAL. Bovendien zijn in Nederland vele rechter toch LINKS?

E.J. Bron

Screenshot_40

In dit huis vond de misdaad plaats.

(Door: Thomas Böhm – Vertaling: E.J. Bron)

Dit land is onder invloed van de “vluchtelingen”crisis veranderd in een gekkengesticht, waarin de bewoners zich weliswaar “normaal” gedragen, de leiders van het gesticht echter des te krankzinniger zijn. En iedere dag komen er nieuwe meldingen binnen die dat bewijzen.

journalistenwatch

View original post 482 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s