FACEBOOK onder vuur!

Zuckerberg, links, pro-Islam en een rijke JOOD!

E.J. Bron

Screenshot_21

(Door: “M.A.L. Sion”)

Bij ons in Nederland bestaat bij de rechtse groeperingen de indruk dat de zogenaamd onafhankelijke pers zwaar VERLINKST is. Dat geldt ook voor de tv en radio, waar overwegend ‘linkse’ figuren de boventoon voeren. Het redactiebeleid is om op de nieuwsvoorziening een links stempel te drukken. Van de politieke partijen is eigenlijk alleen de PVV van Geert Wilders de enige die hier duidelijk een punt van maakt. Zelfs zover dat Geert Wilders om die reden weigert in bepaalde praatprogramma’s op te treden. Dat geldt bijvoorbeeld voor Pauw en De Wereld Draait Door.

View original post 345 woorden meer

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s